fbpx
Restaurant Klinten | Spisested Fåborg - vin og middag i rare omgivelser
Hos Restaurant Klinten inviterer vi dig indenfor til en lækker aften, hvor der er kælet for gastronimien. Vi ønsker at give vores gæster en uformel og hyggelig aften, og derfor vil vi gøre vores bedste for at gøre jeres aften særlig.
Spisted Faaborg
4696
page-template-default,page,page-id-4696,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Spisested Fåborg

Er du på udkig efter et godt spisested i Faaborg, så er Restaurant Klinten lige noget for dig. Placeret lige ud til Faaborg Fjord har vi en skøn panoramaudsigt over havet, hvor du kan nyde en af de mange retter fra vores frokost- og aftenkort. Vil du bestille bord eller høre mere om vores faciliteter, er du velkommen til at kontakte Restaurant Klinten i Faaborg, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

restaurant fåborgSpisested med havudsigt

På Restaurant Klinten kan du nyde den smukke havudsigt året rundt. Om sommeren har vi endda udendørsservering på vores store terrasse. Hele året rundt afholder vi særlige arrangementer, fx sæsonbestemte middage som Mortens And, Julefrokost osv., men også spændende foredrag med folk vi mener, har noget at bidrage med. Derudover kan man også benytte vores lokaler til kurser og konferencer.

Vores menu

Vores menu omfatter både frokost- og aftenretter. Vores køkken er åbent til frokost fra 12.00-15.00 og til aften fra 17:00-21:00. Hvad enten du kommer til frokost eller til aften, kan vi byde på et væld af lækre retter, blandt andet Klintens Frokostbræt med to slags fisk, to slags kød, en lun ret og ost eller Klintens to-retters aftenmenu sammensat af kokken.

Vores speciale er vores nordiske naturkød, som vi varmt kan anbefale. Kødet har en ekstra god smag, fordi køerne har levet på naturskønne græsmarker, og har endt deres dage på fredelig vis, så man undgår, at de bliver stressede, og at kødet bliver sejt. Vi bruger bl.a. kødet til Surf and Turf, kalvesteak, Cote de Boeuf og Ribeye Steak.

spisested nær fåborg

Kontakt vores spisested i Fåborg

Vil du høre mere om vores hyggelige spisested, eller vil du måske bestille bord, er du altid velkommen til at kontakte Restaurant Klinten. Du kan også ringe og få et tilbud på din næste fest eller konference, og høre hvilken menu vi tilbyder til større selskaber. Derudover har du også mulighed for at købe et gavekort til vores spisested i Faaborg gennem vores online gavekortportal her på hjemmesiden.

Restaurant Klinten har adresse på Klinteallé 1, 5600 Faaborg. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et dejligt måltid med udsigt over den smukke Faaborg Fjord.

Sociale medier

Hold dig opdateret på Restaurant klinten ved at følge dem på Facebook, du kan klikke på ikonet og blive ført videre til deres side