fbpx
Restaurant Klinten | Selskabslokaler Faaborg - vi sørger for alt
Leder du efter den helt rette lokation til dit næste arrangement? Så besøg os hos Restaurant Klinten - vi sørger for at stille flotte selskabslokaler til rådighed og tilbereder gerne en lækker menu til at fuldendte jeres aften.
Selskabslokaler Faaborg
4707
page-template-default,page,page-id-4707,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Selskabslokaler Faaborg

Skal du arrangere et selskab; en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb eller andet, og vil du gerne forkæle dine gæster med havudsigt og lækker mad, så står vi hos Restaurant Klinten klar til at byde inden for i vores stemningsfulde selskabslokaler i Faaborg. Kontakt os i dag for at få et tilbud på netop dit selskab.

Vi huser alle selskaber

Som vi plejer at sige: “Livets fester holdes på Restaurant Klinten!” Vi tilpasser vores lokaler til jeres behov, så hvad enten du skal holde guldbryllup, konfirmation eller endda begravelse,  kan vi udgøre de perfekte rammer for jeres selskab. Vi tager dine ønsker i betragtning, og i fællesskab finder vi frem til den perfekte menu og den perfekte bordopsætning til dit selskab.

Restaurant Klinten ligger ud til Faaborg Fjord, så vores selskabslokaler og vores store terrasse har udsigt over havet, hvilket er med til at bidrage til den særlige stemning. I kan fx starte jeres arrangement med en lille aperitif på vores terrasse og så trække inden for til middagen eller buffeten. Har i andre idéer, er vi selvfølgelig også åbne for disse.

Sammensæt selv din selskabsmenu

Vores køkken tilbyder både menu- og buffetløsninger, alt efter dine ønsker og behov. Vælger du buffet tilbyder vi Avernakø buffet, som er vores klassiske brunchbuffet, Bjarnø buffeten til frokost og Lyø buffeten, en festbuffet der serveres af tre omgange. Derudover tilbyder vi også, at du kan sammensætte din egen tre retters menu, hvor du frit kan vælge imellem et stort udvalg af forskellige forretter, hovedretter og desserter. Skal festen vare hele natten, er det også en mulighed at tilkøbe natmad, som fx byg-selv hotdogs, pølse og ostebord og fransk løgsuppe.

Book vores selskabslokaler i Faaborg

Har du en helt klar idé til, hvordan dit selskab skal forløbe, eller er du helt på bar bund og har brug for inspiration? Vi hjælper dig gerne med at planlægge det perfekte arrangement, lige fra velkomstdrinks til natmad. Kontakt os for et tilbud på din opgave.

Restaurant Klinten ligger på Klinteallé, 5600 Faaborg, med skøn udsigt over Faaborg Fjord, så vi er sikre på, at vores lokaler vil sætte de perfekte rammer for dit selskab i Faaborg.

Sociale medier

Restaurant klinten har sin egen facebook, hvor der løbende vil komme nyheder og opdateringer omkring stedet. Du er velkommen til at gå ind og like ved at klikke på ikonet