fbpx
Restaurant Klinten | Konference-, kursus- og erhvervslokaler i Faaborg - i flotte omgivelser
Hos Klinten Faaborg har du mulighed for at leje vores kursus og konferencelokaler til en dag med dine kolleger. Vi skræddersyr gerne en menu til dagen, så dine gæster får en god dag. Læs mere vores mange gode faciliteter.
Erhvervslokaler Faaborg
4305
page-template-default,page,page-id-4305,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Konference-, kursus- og erhvervslokaler i Faaborg

Er du på udkig efter et kursuslokale eller konferencelokale? Hos Restaurant Klinten nær Faaborg kan du finde erhvervslokaler i naturskønne omgivelser.
Når du skal arrangere en konference eller et kursus, er det omgivelserne, der skaber rammen og sætter stemningen for din event. De fleste mennesker trives bedst med læring i behagelige, rolige omgivelser. Skal din konference blive en succes, er det derfor en klar fordel at afholde den i et afslappet miljø langt fra den hektiske hverdag. Her kan deltagerne fordybe sig i emnet for kurset eller konferencen uden at blive distraherede af forstyrrelser udefra.

Pakker

Kursus
Kursus1
Kursus med yoga

 

GRATIS yoga-time til alle kursister og mødedeltagere

Book kursus herunder!

Eller ring til os

+45 62 61 32 00

Kursus- og konferencelokaler med havudsigt

kursuscenter faaborg

Når du skal finde de rette konferencelokaler såvel som kursuslokaler, er det ikke uden betydning at medtænke omgivelserne. Ofte vil deltagere på kurser eller konference have brug for lidt frisk luft i løbet af dagen – og det er altid en fornøjelse at være omgivet af rolige og flotte omgivelser, når man skal fordybe sig i noget nyt.

Hos Klinten har vi erhvervslokaler med flot udsigt til havet – egnet til alle typer konferencer eller kurser.

Restauranten ligger med udsigt til Faaborg Fjord, og straks I ankommer, vil den smukke udsigt og friske luft hjælpe med at fjerne hverdagens bekymringer. Med Restaurant Klintens beliggenhed i rolige omgivelser er det nemt at slappe af, så snart I ankommer. Vores gæstfrie personale sørger for, at I føler jer velkomne fra det sekund, I træder ind ad døren. Vi prioriterer det gode værtskab og holder øje med, at I ikke savner noget under opholdet.
De stemningsfulde lokaler har den nyeste teknologi, så I kan holde professionelle præsentation og der understøtter deltagernes læring undervejs. Klinten egner sig især godt til teambuilding events, weekendkurser eller konferencer over flere dage. Deltagerne kan overnatte i 2-værelseslejligheder, hvor der både er mulighed for en god nats søvn og for at arbejde ind imellem oplæg og kursusevents i lejlighedens hyggelige ”dagligstue”.

 

Kulinarisk forkælelse og hyggelig teambuilding

I restauranten kan I nyde lækre måltider mellem de forskellige events på kurset eller konferencen. Vi tilbyder også en kulinarisk ”madpakke” til frokost, så I kan arbejde koncentreret hele dagen.

Skal du afholde teambuilding for dine medarbejdere, enten som en fælles hyggeweekend eller som pausearrangement i forbindelse med et kursus? Så kan du roligt lade os stå for de sociale indslag. Vi kan arrangere alt fra Segway kørsel gennem de Sydfynske Alper til massage, grill eller minigolf. I forbindelse med vores erhvervslokaler er der også rig mulighed for afslapning og social hygge med kollegerne, når I har brug for en pause fra arbejdet. Faciliteterne på Restaurant Klinten indbefatter både indendørs og udendørs swimmingpool såvel som sauna, billard, tennis og pentaque. Trænger nogle af deltagerne til at klare hovedet med lidt ekstra frisk luft, er der kun kort vej til stranden, hvor der er mulighed for at gå en dejlig tur.

 

Rengøring af bil mens du er på kursus

Vi har plads til 120 gæster og vores faciliteter er handicapvenlige.
Som en ekstra service kan vi tilbyde at rengøre din bil mod et lille gebyr, mens du er på kursus.
Når dagen er forbi, vil du kunne køre hjem igen med din nye viden i en ren og flot bil.

Menuen til deltagerne kan frit sammensættes ud fra vores menukort, hvor vi især lægger vægt på ”surf and turf” med saftige steaks kombineret med alt godt fra havet. Vi arbejder kun med de bedste råvarer, og en middag i vores restaurant er i sig selv en kulinarisk oplevelse, der kan sætte dig og dine deltagere i godt humør.

Du kan downloade menuen her.
Kontakt os på tlf. 62 61 32 00
Hvis du gerne vil leje vores erhvervslokaler, kursuslokaler  eller konferencelokaler.